English  |   |   | 
مجله فرآوری و تولید مواد غذایی
  • مقالات مجله صنایع غذایی > زمستان 95

 دوره و شماره: دوره 6، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 80-1

1) بررسی تاثیر جایگزینی شکر با عصاره مالت بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی بستنی

سعید میرعرب رضی؛ امیر طاهریان؛ میلاد تیموری؛ علی معتمدزادگان؛ حدیثه باقری. صفحه 15-1

دانلود اصل مقاله


2) استخراج آبی ترکیبات فنلی چای سبز و سیاه به کمک فراصوت

فرشته چکین؛ نسترن کریمی روزبهانی. صفحه 26-16

دانلود اصل مقاله


 3) تاثیر زمان برداشت گوجه ­فرنگی بر کیفیت رب گوجه ­فرنگی

مریم افراسیابی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کاشانی­ نژاد؛ فاطمه شهدادی. صفحه 34-27

دانلود اصل مقاله


4) تعیین میزان آلودگی فلزات سنگین (سرب، نیکل و کادمیوم) در سه نوع ماهی دریای خزر (منطقه بندر ترکمن)

الهه برزو؛ اسماعیل زکی­ پور؛ محمدعلی سحری. صفحه 44-35

دانلود اصل مقاله


5) کاربرد توام هیدروکلوئید/ پروتئین در پوشش های ناگت مرغ و تاثیر آن بر خواص فیزیکی و شیمیایی  ناگت مرغ

نارملا سبزه ­رو مطلق شیرازی؛ مزدک علیمی؛ مریم میزانی. صفحه 57-45

 دانلود اصل مقاله


6) بررسی خصوصیات دسر ژله تولیدی حاوی پودر کدوحلوایی

فاطمه کریمی؛ سید حسین حسینی قابوس. صفحه 70-58

 دانلود اصل مقاله


7) بررسی تأثیر جایگزینی شکر با شیرین کننده استویا بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی بستنی

دلارم دزایی­ پور؛ صادق سلمان­ پور؛ نوید نعیمیان؛ عباسعلی دهپور. صفحه 80-71

دانلود اصل مقاله

 

 

 

 
کلمه عبور خود را فراموش کرده ام!    |    تماس با ما    |