English  |   |   | 
مجله فرآوری و تولید مواد غذایی
  • مقالات مجله صنایع غذایی > زمستان 94
دوره و شماره: دوره 5، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 68-1

1) بررسی نقش روخن های پالم اولئین، آفتابگردان و حالت تلفیقی آنها بر میزان تولید آکریل آمید در چیپس سیب زمینی.

درین بختیاری. صفحه 10-1

دانلود اصل مقاله
   


2) برریب اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی برگ گیاه گزنه بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان.

بهاره حسینی؛ محمد احمدی. صفحه 22-11

دانلود اصل مقاله



3) بررسی اثر فرایند خشک کردن اسمزی بر روی تعیین دما و غلظت مناسب آبگیری برش های خربزه مشهد.

عادل رمضانی مقدم؛ پیمان آریایی، فاطمه فاضلی. صفحه 30-23

دانلود اصل مقاله



4) بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد مصرفی برای تولید نان باگت.

آتنا عاکفی فر؛ سید علی مرتضوی؛ محمدحسین عزیزی. صفحه 40-31

دانلود اصل مقاله



5) جایگزین های چربی بر پایه کربوهیدرات.

بهناز نادری؛ یحیی مقصودلو. صفحه 50-41

دانلود اصل مقاله



6) بررسی مدت ماندگاری قارچ با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه آلوئه ورا و زانتان.

آتنا جوادی کوتنایی؛ مریم خاورپور. صفحه 60-51

دانلود اصل مقاله



7) بررسی فرایند غیرحرارتی میدان های الکتریکی پالسی در مواد غذایی.

نرجس محمدی؛ یحیی مقصودلو. صفحه 68-61 

دانلود اصل مقاله

کلمه عبور خود را فراموش کرده ام!    |    تماس با ما    |