English  |   |   | 
مجله فرآوری و تولید مواد غذایی
  • مقالات مجله صنایع غذایی > تابستان 95
دوره و شماره: دوره 6، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 81-1

1) تاثیر روغن مارگارین بر ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی ماست پروبیوتیک.

مهناز صمدی وارده سرا؛ جواد حصاری؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ فریبرز باکرم مریان. صفحه 14-1

دانلود اصل مقاله
  


2) اندازه گیری میزان آکریل آمید در نان های رایج ایران.

مهسا شیخ الاسلامی کندلوسی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ سید سامان سیدجعفر نظری. صفحه 26-15

دانلود اصل مقاله



3) بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و نفوذپذیری فیلم ترکیبی صمغ دانه شاهی و ژلاتین.

لادن مهرگانیان؛ علی معتمدزادگان. صفحه 40-27

دانلود اصل مقاله



4) بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی هسته خرما و مقایسه آن با بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن (BHT) در جلوگیری از اکسایش روغن سویا.

عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی. صفحه 50-41

دانلود اصل مقاله



5) بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و بافتی نوشیدنی میوه‌ای فرموله شده با پودر کدوحلوایی.

زهرا حمیدی؛ سید حسین حسینی قابوس. صفحه 60-51

دانلود اصل مقاله



6) جایگزینی کاراگینان با صمغ اسفرزه و بارهنگ در ژله آماده مصرف.

سحر قنبری امیر؛ لیلا گلستان؛ سید احمد شهیدی. صفحه 72-61

دانلود اصل مقاله



7) مطالعه آلودگی پنیر سنتی کوزه به Escherichia coli  در سطح استان کردستان و تعیین سویه‌های فیلوژنیک آنها.

هیوا کریمی دره آبی؛ دلنیا یوسفی. صفحه 81-73   

دانلود اصل مقاله


کلمه عبور خود را فراموش کرده ام!    |    تماس با ما    |