English  |   |   | 
مجله فرآوری و تولید مواد غذایی
  • مقالات مجله صنایع غذایی > پاییز 95
دوره و شماره: دوره 6، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 95-1

1) ارزیابی اثر واحدهای مختلف فرایند تصفیه بر میزان فلزات سرب و ارسنیک در روغن کانولا. 

بهروز اکبری آذرگانی؛ محمد احمدی؛ مژگان عزالدین؛ رسول هادیانی. صفحه 14-1

دانلود اصل مقاله



2) بهبود خصوصیات فیزیکی و کاهش بیاتی نان بربری توسط محلول حاصل از خیسانده نخود.

فاطمه غیور؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری. صفحه 30-15

دانلود اصل مقاله



3) تاثیر صمغ ثغلب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی پنیر لیقوان در طی دوره رسیدگی.

محیا اورجی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ فاطمه زابلی. صفحه 40-31

دانلود اصل مقاله



4) اثر نانورس و اسانس پوست پرتقال بر افزایش ماندگاری پرتقال خونی.

سیده زهرا نصیری فر؛ یحیی مقصودلو؛ محسن اصغری قاجاری. صفحه 54-41

دانلود اصل مقاله



5) مدل‌سازی خشک کردن “به”  توسط خشک کن مادون‌ قرمز به روش الگوریتم ژنتیک.

محمد امین مهرنیا؛ آیگین باشتی؛ فخرالدین صالحی. صفحه 66-55

دانلود اصل مقاله



6) اثر پیش تیمارها و دماهای مختلف سرخ کردن بر مقدار جذب روغن و کیفیت بادکجان سرخ شده به روش عمیق.

نیوشا عمرانی خیابانیان؛ افسانه صفری . صفحه 84-67

دانلود اصل مقاله



7) بررسی تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ذرت مومی بر بافت و ماندگاری کیک یزدی.

حسن قلی زاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان. صفحه 95-85   

دانلود اصل مقاله
 
کلمه عبور خود را فراموش کرده ام!    |    تماس با ما    |