English  |   |   | 
مجله فرآوری و تولید مواد غذایی
  • مقالات مجله صنایع غذایی > پاییز 94
دوره و شماره: دوره 5، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 61-1

1) استخراج ماده مؤثره زنیان با استفاده از اولتراسوند- حلال (UAS) و اثز آن بر کیفیت میکروبی سوریمی ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتیگراد.

رضا صفری؛ فهیمه احمدی؛ تهمینه بخشنده. صفحه 6-1

دانلود اصل مقاله


   
2) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آنالوگ پنیر سفید ایرانی کم چرب طی دوره نگهداری.

هدیه پورمولایی؛ جمشید فرمانی؛ لیلا گلستان؛ افشین سلیمانی رامبد. صفحه 16-7

دانلود اصل مقاله



3) ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره فنلی پوست درختان و کاربرد آن در صنایع غذایی.

علی فضلی؛ رؤیا فضلی. صفحه 26-17

دانلود اصل مقاله



4) بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر تاج خروس (Amaranthus hypochondriacus) در نگهداری از روغن کلزا.

زینب واثقی؛ محمدعلی سحری. صفحه 34-27

دانلود اصل مقاله



5) تولید کنسانتره آب هندوانه با روش مایکروویو.

فرزانه جهانیان پهلوانلو؛ پیمان آریایی. صفحه 44-35 

دانلود اصل مقاله



6) روش بهینه عصاره گیری از بذر چای ترش.

هلن عفتیان؛ سارا جعفریان. صفحه 50-45

دانلود اصل مقاله



7) کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بسته بندی میوه ها و سبزی ها.

محمدتقی صفری؛ ناصر سلطانی تهرانی؛ یحیی مقصودلو؛ مسلم صباغی. صفحه 60-51

دانلود اصل مقاله


کلمه عبور خود را فراموش کرده ام!    |    تماس با ما    |