English  |   |   | 
مجله فرآوری و تولید مواد غذایی
  • مقالات مجله صنایع غذایی > بهار 95
دوره و شماره: دوره 6، شماره 1، بهار 1395، صفحه 75-1

1) خشک کردن پاششی عصاره زیتون: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر حاصل.

علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی. صفحه 14-1   

دانلود اصل مقاله



2) بررسی احتمال و میزان آلودگی به فلزات سنگین در چند نوع ماهی صید شده از دریای خزر (منطقه فریدونکنار).

نغمه قدمی نجارکلایی؛ اسماعیل زکی¬پور. صفحه 26-15

دانلود اصل مقاله



3) مقایسه تغلیظ توسط مایکرویو و تبخیر کننده تحت خلأ در فشارهای عملیاتی مختلف بر روی درصد تخریب ترکیبات فیتوکمیکال کنسانتره زغال اخته.

یحیی مقصودلو؛ بهناز نادری؛ محمد قربانی. صفحه 34-27

دانلود اصل مقاله



4) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی صمغ چرخک.

اوریانا ضرابی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ فرشته چکین. صفحه 42-35

دانلود اصل مقاله



5) بررسی اثر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت ناگت میگو.

سمیه بهرام؛ خدیجه متو. صفحه 54-43

دانلود اصل مقاله



6) بررسی میزان ترکیبات فنولی کل و آنتوسیانینی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و ویژگی های کیفی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران.

طاهره ذبیح پور؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن سرایی. صفحه 66-55   

دانلود اصل مقاله



7) مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره زیره سیاه بر استافیلوکوکوس اورئوس در سس مایونز.

مهدی شریفی سلطانی؛ مهسا خرمی؛ لیلا روزبه نصیرایی. صفحه 75-67

دانلود اصل مقاله

کلمه عبور خود را فراموش کرده ام!    |    تماس با ما    |